banner

Styled shoot

Styled Shoot Modern Persian Wedding

Inspiratie voor de moderne Perzische bruid! Het bruidspaar dat houdt van haar tradities en dit wil combineren met eigentijds elegant weddingdesign. 

In mijn zoektocht voor deze groep bruidsparen merkte ik dat ik moeilijk kon vinden wat zij wensen: Op een authentieke locatie (lees: geen zaal) tradities uitkiezen die dicht bij hun hart liggen. En dat dan hullen in een weddingdesign anno nu. Dit is een reflectie van hun leven, hun liefde. Met zoveel respect voor hun wortels maken zijn hun eigen keuzes.

En dus besloot ik dit zelf te organiseren! Met een topteam hebben we laten zien wat wij bedoelen met Modern Persian! Een sprookje in een kasteel op de Utrechtse Heuvelrug..

Samen kijken we welke tradities en gebruiken bij jullie passen, en binnen de sfeer die jullie willen creëren op jullie bruiloft.

Vinden jullie ouders dit nog een beetje lastig? Dan nemen we hen mee in dit proces. Ze zullen genieten van de voorpret en trots zijn op jullie eigenheid!

Ik houdt van alle symboliek van de Sofreh Aghd!

Zoet en Rijk, Wijs en Vruchtbaar.

Jullie liefde, Jullie leven samen! Dit is de start van jullie toekomst samen!

Muziek, Knife dance, Taart en Cocktails!

Let's celebrate love!

De Perzische keuken... daar waar jullie je thuis voelen, waar goed eten een must is. Goed en genoeg. Met herkenbare smaken en uitmuntende kwaliteit. Natuurlijk werken we samen met de beste Perzische cateraar van Nederland. Daar praten jullie gasten nog lang over na. Zo lekker eten, op zo'n waanzinnige locatie? Gegarandeerd succes!

Voor de styling hebben we hier gekozen voor veel wit, veel kaarsen, contemporary bloemwerk en chemie op de tafel!

Aan deze fantastische shoot werkten mee:

Planning, organisatie en styling: ELSKER LIVET  -  Locatie: Oranjerie Sandenburg, Langbroek  -  Catering: Saffraan, Eindhoven  -  Foto's: MandyAileenPhotography  -  Video: Perspective Media  -  Jurk: Nienke Bijtje  -  Pak: New Tailor  -  Sieraden: Maja Lava   -  Bloemen: BloomingbyDiana  -  Rentals: ByDorine  -  Drukwerk: LinnMcQueen  -  Taart: Maria Sweet Cakery