banner
 

ELSKER LIVET is maatwerk, elegantie en kwaliteit.

ELSKER LIVET ontzorgt en creëert.

 

Voor jullie bruiloft zijn verschillende pakketten mogelijk:

 


 

SELV

(=zelf)

Jullie willen dat jullie DIY bruiloft goed geregeld is. Jullie krijgen een uitgebreid adviesgesprek met mij, vol met tips en tricks op maat. Jullie krijgen toegang tot al mijn tools, inclusief instructie. Jullie organiseren en regelen jullie bruiloft zelf. Ik check jullie planning 3 maanden van tevoren, en jullie draaiboek 1 maand voor jullie grote dag. Jullie bruiloft betaalbaar én goed geregeld.

 


 

LYS

(=light)

Het SELV pakket, aangevuld met het ceremoniemeesterschap. Zodat jullie eigen ceremoniemeesters niet de verantwoordelijkheid hebben om alles volgens jullie plan te laten verlopen op jullie bruiloft. Ik zorg voor een perfect verloop en coördineer de locaties en leveranciers, die jullie hebben uitgezocht. We hebben 2 extra gesprekken en ik ga mee op het laatste locatiebezoek.

 


 

FULDT

(= volledig)

Als weddingplanner zorg ik voor het weddingdesign dat perfect aansluit bij jullie liefde en leven. Ik zet de beste trouwbranche-partners in om jullie droom te realiseren. Ik neem jullie mee in alle leuke onderdelen van de organisatie, en neem alle zorgen en regeldruk bij jullie weg. FULDT is de A tot Z organisatie van jullie bruiloft.

 


 

A LA CARTE

 

Spoed-meeting – Als de stress en of onzekerheid toeslaat, breng ik rust en overzicht. Ik ben positief kritisch, eerlijk en help je terug op je roze organisatie wolk.

TroubleshootingGaat er iets helemaal niet goed op exact het foute moment? Ik heb de kennis en het netwerk om het smoothly op te lossen voor jullie.

Destination weddings naar Scandinavie - Voor de bruidsparen die gegrepen zijn door de schoonheid van Zweden, Noorwegen, Finland of IJsland, en juist daar willen trouwen. Vier de liefde authentiek en puur!

Weddingstyling Van concept, naar vormgeving, naar het stylingplan en de realisatie op jullie bruiloft. Gegarandeerd creëert dit de juiste sfeer en klopt het tot in de details.

Leveranciersscouting en selectie Als je moeite hebt met het vinden en selecteren van de beste leveranciers voor bepaalde diensten, die passen bij jullie stijl en budget.

Pre-weddingdinners - willen jullie de voorpret maximaal delen? Dan organiseer ik pre weddingdinners (of zelfs weekenden!) voor jullie.

Post-weddingbrunch - Nagenieten samen met jullie allerliefsten? Ik zorg voor de juiste ‘nazorg’.

Guestcomfort - Hebben jullie gasten van ver? Ik zorg voor het opvangen, (vervoer naar) de fijnste hotels, de welkomtasjes en de ontvangstborrel.

 


 

 

Prijs:  Alleen het SELV pakket kent een vaste prijs, namelijk €350,- excl 21% btw. Voor de andere opties hanteer ik een uur tarief van €75,- excl 21% btw. De totaalprijs is sterk afhankelijk van jullie wensen.

 

Locatie: Ik ben gevestigd in Utrecht. Op de fiets door mijn eigen stad, met mijn weddingplannerkoffer achterop, is altijd een feestje. Buiten Utrecht pak ik de auto, en ga ik waar de liefde en het leven gevierd wordt. Uitbundig en oprecht. Het vliegtuig brengt mij naar de meest authentieke destination weddings in Scandinavië. Love my job!