banner


Wat kan de Boutique Weddingplanner voor jullie doen

ELSKER LIVET ontzorgt en creëert. Als jullie een huwelijk willen dat naadloos aansluit bij wie jullie zijn. Een huwelijk met volle beleving en unieke elementen. Als jullie een ontspannen organisatie wensen, waarbij jullie worden meegenomen in alle leuke onderdelen en de rest in vertrouwen kunnen overlaten. Als jullie een huwelijk willen waarin alles perfect samenkomt, en werkelijk een weerspiegeling is van jullie leven en liefde. Als jullie het uiterste en het mooiste uit jullie huwelijk willen halen, voor jullie zelf en jullie gasten. De boutique weddingplanner staat voor jullie klaar en voert deze opdracht enthousiast en professioneel voor jullie uit. 

 

Margreet uitzoeken 6 kopie2

Ik ben Margreet Spriensma // gediplomeerd weddingplanner // enthousiast onderneemster // moeder van de 3 leukste kinderen // lief van mijn liefste // altijd in voor zoete inval // onverwachte pret // op slippers door een oud Italiaans dorp // reuring en rust 

 

Voor bruidsparen bied ik:

  • het adviesgesprek: als kickstart en energizer om jullie op het perfecte spoor te zetten in jullie eigen organsiatie. Of om jullie weer rust en overzicht te geven.

  • Het ceremoniemeesterschap: jullie organiseren jullie huwelijk zelf en ik zorg dat het naar jullie wens verloopt. Dat maakt dat jullie van elke seconde kunnen genieten, samen met al jullie gasten.

  • De weddingplanner: ik neem die delen van de organisatie uit handen waar jullie tegenop zien. Samen creëren we jullie droom, relaxed maar tot in de puntjes geregeld.

Lees ook mijn blog: de werkwijze van de weddingplanner

 

ELSKER LIVET is gevestigd in Utrecht, en werkzaam in heel Nederland. Met gevoel voor verfijnde esthetiek, versta ik de kunst om voor jullie een passend pallet aan locaties en leveranciers samen te stellen. Deze leveranciers en locaties verstaan hun vak, en versterken in samenhang het unieke concept voor elk huwelijk.

De investering die jullie maken door ELSKER LIVET in te zetten als jullie boutique weddingplanner, hangt af van jullie specifieke wensen. Ik werk met een vast uurtarief en stel naar aanleiding van het uitgebreide kennismakingsgesprek een passende offerte op.

 

Foto: Creatieve fotomissies