ELSKER LIVET vindt dat elke bruiloft relaxed moet zijn voor iedereen, voor jullie zelf en al jullie gasten. Jullie moeten onbezorgd kunnen genieten. Het harde werk laat je niet doen door je beste vrienden, daar huur je een professioneel ceremoniemeester voor in!

Wanneer de ceremoniemeester voor jullie aan de slag gaat, kunnen jullie naar achteren gaan zitten. Laat maar los, voel de stress overgaan naar rust en enthousiasme. Er komen kriebels voor in de plaats, zin in de grote dag! De ceremoniemeester maakt alles overzichtelijk, ziet niets over het hoofd en helpt je het meeste te halen uit jullie leveranciers en locaties.

Als ceremoniemeester kom ik naast jullie staan, leer ik jullie kennen en wil ik tot in de details begrijpen wat jullie voor ogen hebbenop jullie huwelijksdag. Al jullie plannen verwerk ik in draaiboeken en overzichten. Ik check of alles geregeld is. Ik ga alle peilers bij langs; jullie, jullie gasten, de locaties en de leveranciers.

Op jullie huwelijksdag ben ik aanwezig. Onzichtbaar op de achtergrond om alles in goede banen te leiden en als troubleshooter bij onverwachte hobbels. Zichtbaar op de voorgrond als gastvrouw voor jullie en jullie gasten. Ik voer met een glimlach regie over jullie draaiboek en zorg dat alles loopt zoals jullie hadden bedacht. Ik werk graag samen met de mensen die belangrijk voor jullie zijn en een speciale taak of rol vervullen bij jullie huwelijk. Zo worden zij betrokken, en niet belast. Bijvoorbeeld jullie ceremoniemeesters, betrek ze bij de voorpret en laat ze genieten op jullie grote dag. Dat hebben zij verdiend. Laat de professional het zware werk doen, er blijven nog voldoende kleine leuke taakjes voor hun over, om met liefde op te pakken.

Door mij als professioneel ceremoniemeester in te schakelen zijn jullie verzekert van de mogelijkheid om een punt te zetten achter enig huwelijksstress èn weten jullie zeker dat jullie keuzes en inversteringen voor deze dag maximaal uit de verf komen. De expertise en ervaring van mij als boutique weddingplanner zijn inclusief 🙂

Willen jullie bij dit grote project, jullie once in a life time event, verzekert zijn van een volmaakte uitwerking? Willen jullie de switch maken van voorbereidingsstress naar blije voorpret? Neem dan vandaag nog contact met mij op! Ceremoniemeesterschap is een vak en ik ben jullie vakvrouw.

ELSKER LIVET. Celebrate Life Events.

ps.:ik begin onze samenwerking bij het ceremoniemeesterschap graag 1 tot 3 maanden voorafgaand aan jullie huwelijksdag. Ik werk landelijk en met een vast uurtarief. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.