Weddingplanner uit Utrecht

Zoek je een fijne professional, die jullie kan helpen bij de organisatie van jullie bruiloft? Ik ontzorg jullie door mijn rust en overzicht. Ik voeg toe door mijn enthousiasme en ervaring. Zo breng ik jullie plan naar een hoger level. We buiten elke mogelijkheid uit om jullie bruiloft nog toffer te maken!

Bruidsparen komen vooral bij mij als ze het echt goed geregeld willen hebben, maar daar zelf geen stress van willen hebben. Vaak ambitieuze, lieve stellen die ervoor kiezen om de organisatie van hun bruiloft efficient uit te besteden aan iemand die de business goed kent.

Margreet Spriensma

Mijn voornaam is dus niet Elsker (common mistake ;-)) Ik ben Margreet en woon met mijn man en 3 kinderen in Utrecht. Ik ga goed op een drukke agenda en een vol huis. Ik houd van de energie van de stad, maar kan ook enorm opladen van de natuur. Van het weddingplannen, vind ik het aansluiten bij het bruidspaar het allerleukste. Ik zie het als een voorrecht, om in deze bijzondere periode heel dicht bij te mogen staan. Ik leer mijn bruidsparen goed kennen, hoe hun leven en liefde eruit ziet. Wie voor hen belangrijk zijn en waar zij ontzettend blij van worden.

Vanuit deze aansluiting kunnen we samen op de bruiloft blijvende impact creëren, voor hen en de gasten. In momenten van klein intiem geluk, maar ook groots gedeeld enthousiasme. Mijn drive is om een totale beleving neer te zetten, die iedereen zich nog lang zal heugen. 

Mijn beste ideeën hiervoor ontstaan vaak tijdens mijn rondjes hardlopen. Of op een andere avond vanaf het 2e glas wijn. Maar vooral in gesprek met mijn bruidsparen, gaan de radartjes in mijn hoofd los. Jullie zijn mijn grootste inspiratiebron!Ik ben ambitieus. Voor elke bruiloft.

Van bruiloften een succes maken, doe ik niet alleen. Ik heb een ruim netwerk van topleveranciers en locaties, die graag in jullie dreamteam komen. Zit de juiste match er niet tussen, dan breidt ik mijn netwerk voor jullie uit met nieuwe toppers! Ik ben kritisch op kwaliteit en gezelligheid.

Nieuwsgierig naar mij geworden? Ik ook naar jullie! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Als we die klik hebben, kunnen we samen aan de slag voor jullie bruiloft!