Als jij zelf het belangrijkste gereedschap van je bedrijf bent..

Voor zelfstandig ondernemers in de trouwbranche bied ik intervisie groepen aan. Met een vaste groep vakgenoten, de diepte in over je bedrijf en jijzelf als ondernemer. Voor groei en professionele ontwikkkeling.

Deze groepen zijn ingedeeld in vakgebied en op ervaring (junior/senior).

  • Fotografen en Videografen
  • Zelfstandig Trouwambtenaren / BAB’sen
  • MUAH’s
  • Bloemisten en stylisten
  • Cakery’s en Cateraars
  • Weddingplanners en ceremoniemeesters

Intervisie richt zich op de ontwikkeling van jouw als professional en ondernemer. Het gaat ervanuit dat jij zelf het belangrijkste gereedschap van je onderneming bent. En dat jij je constant ontwikkeld in je vak en als ondernemer. Met gelijkgestemden ga je per bijeenkomt op 1 intervisievraag de diepte in. Oplossingsgericht en hands- on.

Elke intervisie groep bestaat uit 6-8 professionals, die 3 keer per jaar bij mij op kantoor samenkomen in Utrecht. Elke intervisie duurt 2 uren.

Elke intervisie geeft je nieuwe inzichten, nieuwe energie en de power om direct de eerste stappen te nemen in je ontwikkeling.

De investering voor de begeleide intervisies is €150,- (excl btw) per jaar.

Wil je meer weten wat intervisie voor jou en jouw bedrijf kan doen? Lees hier meer!

Je opgeven voor de intervisie? Welkom! Je maakt je interesse kenbaar via mijn contactformulier, waarna ik je een vragenformulier stuur over je vakgebied en ervaring. Elk kalenderjaar starten er nieuwe groepen, waarbij we als groep de data stellen.

1 op 1 coaching

Liever 1 op 1 coaching, om het beste uit jezelf en dus uit je bedrijf te halen? Dat kan zeker. Ik heb hiervoor geen uitgestippelde trajecten, maar kijk graag wat jij hierin nodig hebt, om de stappen te zetten die je graag zou willen.

De investering bij 1 op 1 coaching is €75,- per uur. Als je een vrijblijvende Discovery Call inplant, verkennen we of mijn coaching jou verder kan helpen.