banner
 

ELSKER LIVET staat voor maatwerk, elegantie en kwaliteit.

ELSKER LIVET ontzorgt en creëert.

 

Waar het leven en de liefde gevierd wordt, help ik graag!  Wat past bij jullie? Waar hebben jullie de rust nodig die ik breng? 

 

 

Weddingplanning

Van A tot Z zoals ze dat noemen. Ik kan jullie maximaal ontzorgen door jullie te helpen met het bepalen van jullie visie voor jullie bruiloft, het vinden en regelen van jullie locaties en leveranciers, het stylingplan, guestmanagement. De hele planning en organisatie en het ceremoniemeesterschap. Maar heel vaak doen bruidsparen  ook graag zelf bepaalde onderdelen en vullen zij dus zelf wat letters in van dit alfabet. Prima! Dat maakt dat ik werk met offertes op maat. samen verdelen we de taken. Daarin maken jullie de keuzes en ben ik flexibel. Feit is wel dat ik je steun en toeverlaat ben door het hele proces & dat je al mijn kennis, kunde en netwerk altijd onder de knop hebt.

 

Ceremoniemeester

Huur je mij in als professioneel ceremoniemeester, dan ontzorgen we jullie eigen ceremoniemeesters maar houden hun wel betrokken voor de voorpret. Op de dag zelf kunnen zij gewoon genieten. Ik zorg voor de coördinatie van het draaiboek en ben voor iedereen de gastvrouw die alles weet en alles fixed. Ongeveer 6 tot 8 weken van tevoren voeg ik in bij jullie organisatie, maak de laatste planning en schrijf de draaiboeken. Dat geeft jullie rust en geeft ruimte om ook goed naar de details te kijken die alles doen samenkomen.

 

Advies van een weddingplanner

Op elk moment in jullie organisatie van jullie bruiloft kunnen jullie mij inhuren voor advies. Of dat nou gaat om jullie visie, de begroting, moeilijkheden met een leverancier, een flawless draaiboek, stress op enig moment, noem het maar op. Er is niks waar ik geen antwoord op heb. Je kan advies krijgen door middel van een gesprek of meerdere meetings. Deze bruiloftsconsultancy heeft direct zijn meerwaarde, mijn adviezen helpen direct!

 

Destination wedding Scandinavië

Willen jullie trouwen in Noorwegen, Zweden, Finland of IJsland? Dan delen jullie mijn liefde voor deze authentieke omgeving met zijn rauwe randje. Lekker anders! Het perfecte decor om jullie liefde te vieren. Als het van nature al zo mooi is, hoef je er weinig aan toe te voegen. Neem je liefste mensen mee, voor een onvergetelijke ervaring! Ik wijs je de weg en organiseer het complete plaatje. Let's go! 

 

Last minute Bruiloft

Ik houd van spoedklussen! Kan jullie bruiloft niet wachten, maar heb je geen idee hoe je het geregeld krijgt? Ik spring direct in en we maken het fantastisch! Ik breng heel veel rust en leid jullie snel door de keuzes heen. Alles wat jullie nodig hebben, heb ik onder de knop. Jullie kunnen leunen op mijn kennis en ervaring. Past dit bij jullie situatie? Lees dan ook even de blog die ik hierover schreef: last minute weddingplanning

 

 

Zit er niet helemaal bij wat je zoekt? Ik sta altijd open voor nieuwe dingen op mijn pad! Laat me weten wat je nodig hebt, en ik laat je weten of ik dat voor je kan doen. Leuk! Ook voor al je andere vragen; neem gerust vrijblijvend contact met me op. 

 

Wat kost dat?

Ik heb een uurtarief van €85,- exclusief 21% BTW. Ik ken geen standaard pakketten, met standaard prijzen omdat ik maatwerk lever. Samen kijken we wat ik voor jullie kan doen, en wat jullie zelf willen doen. Om je toch iets van richting te geven, kan je uitgaan dat het Weddingplannen bij 60 uren begint, het ceremoniemeesterschap met 24 uren, een adviesgesprek 2 uren. Op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek maak ik voor jullie een offerte.