banner
 

ELSKER LIVET staat voor maatwerk, elegantie en kwaliteit.

ELSKER LIVET ontzorgt en creëert.

 

Waar het leven en de liefde gevierd wordt, help ik graag! Mijn aanbod is breed, en altijd authentiek. Wat past bij jullie? Waar hebben jullie de rust nodig die ik breng?

 

 

Weddingplanning

Van A tot Z zoals ze dat noemen. Ik kan jullie maximaal ontzorgen door jullie te helpen met het bepalen van jullie visie voor jullie bruiloft, het vinden en regelen van jullie locaties en leveranciers, het stylingplan, guestmanagement. De hele planning en organisatie en het ceremoniemeesterschap. Maar heel vaak doen bruidsparen  ook graag zelf bepaalde onderdelen en vullen zij dus zelf wat letters in van dit alfabet. Prima! Dat maakt dat ik werk met offertes op maat. samen verdelen we de taken. Daarin maken jullie de keuzes en ben ik flexibel. Feit is wel dat ik je steun en toeverlaat ben door het hele proces & dat je al mijn kennis, kunde en netwerk altijd onder de knop hebt.

 

Ceremoniemeester

Huur je mij in als professioneel ceremoniemeester, dan ontzorgen we jullie eigen ceremoniemeesters maar houden hun wel betrokken voor de voorpret. Op de dag zelf kunnen zij gewoon genieten. Ik zorg voor de coördinatie van het draaiboek en ben voor iedereen de gastvrouw die alles weet en alles fixed. Ongeveer 6 tot 8 weken van tevoren voeg ik in bij jullie organisatie, maak de laatste planning en schrijf de draaiboeken. Dat geeft jullie rust en geeft ruimte om ook goed naar de details te kijken die alles doen samenkomen.

 

Advies van een weddingplanner

Op elk moment in jullie organisatie van jullie bruiloft kunnen jullie mij inhuren voor advies. Of dat nou gaat om jullie visie, de begroting, moeilijkheden met een leverancier, een flawless draaiboek, stress op enig moment, noem het maar op. Er is niks waar ik geen antwoord op heb. Je kan advies krijgen door middel van een gesprek of meerdere meetings. Deze bruiloftsconsultancy heeft direct zijn meerwaarde, mijn adviezen helpen direct!

 

Moderne Perzische Bruiloften

Willen jullie wel een Sofreh Aghd, maar geen bruiloft in een zaal?  Ik laat jullie graag zien hoe je de tradities waar jullie blij van worden, vorm kan geven binnen een elegante bruiloft op een authentieke locatie. Jullie kiezen de gebruiken, ik zorg voor de beste Perzische Cateraar van Nederland. Er zal goed gegeten en gedanst worden! Ik heb als weddingplanner ervaring met de organisatie van bruiloften van moderne Perzische bruidsparen en gemixte stellen. Zij hebben echt mijn hart gestolen! Eigen keuzes met respect voor hun wortels, en dat dan in een mooi jasje!

 

Online weddingplanner

We starten met real-life koffie, daarna ben ik jullie virtual wedding assistent. Jullie ontvangen van mij de formats die ik gebruik, zodat jullie zelf jullie bruiloft kunnen organiseren. De formats en de offertes slaan jullie op in een prive cloud. Ik check en adviseer op basis van jullie stukken. We videobellen op een aantal momenten en jullie mogen altijd tussendoor advies vragen. Zo hoef jij nergens onzeker over te zijn, en worden jullie keuzes professioneel ondersteund. Ga je bijvoorbeeld op locatiebezoek? Ik vertel je precies waar je op moet letten en welke vragen je kan stellen. 

 

Huwelijksaanzoeken

Wil jij jouw huwelijksaanzoek bijzonder maken, maar ontbreekt het jouw aan creativiteit of tijd? No worries, ik help je graag bij de organisatie van het meest bijzondere huwelijksaanzoek. Natuurlijk wel wat bij jullie en jullie liefde past. Samen bezorgen we jouw aanstaande de verassing van zijn of haar leven! A story to be told, many times.

 

Destination wedding Scandinavië

Willen jullie trouwen in Noorwegen, Zweden, Finland of IJsland? Dan delen jullie mijn liefde voor deze authentieke omgeving met zijn rauwe randje. Lekker anders! Het perfecte decor om jullie liefde te vieren. Als het van nature al zo mooi is, hoef je er weinig aan toe te voegen te voegen. Neem je liefste mensen mee, voor een onvergetelijke ervaring! Ik wijs je de weg en organiseer het complete plaatje. Let's go!

 

Bruiloftsstyling

Ik help bruidsparen met het stylen van hun bruiloft. Dit begint met een visie en een plan. We zorgen dat de investering die sfeer neerzet die jullie voor ogen hebben. Dat het bijdraagt aan de eigenheid van jullie dag. We voegen toe aan wat er van nature is en maken het extra mooi. Een professionele bruiloftstyling versterkt de beleving die jullie willen creëren. Ik maak met jullie het stylingplan & zorg voor de organisatie en logistiek. Jullie zullen versteld staan van de schoonheid en elegantie!

 

Last minute Bruiloft

Ik houd van spoedklussen! Kan jullie bruiloft niet wachten, maar heb je geen idee hoe je het geregeld krijgt? Ik spring direct in en we maken het fantastisch! Ik breng heel veel rust en leid jullie snel door de keuzes heen. Alles wat jullie nodig hebben, heb ik onder de knop. Jullie kunnen leunen op mijn kennis en ervaring. Past dit bij jullie situatie? Lees dan ook even de blog die ik hierover schreef: last minute weddingplanning

 

Feesten om het leven te vieren

Niet alleen als mensen trouwen, vieren zij de liefde en het leven. Gelukkig niet zeg! Ik help ook bij de organisatie van geboortefeesten, verlovingsdiners, pensioen feesten, jubileumfeesten. En ja, ook feesten om gewoon de liefde te vieren! Ik zorg dat ook deze vieringen belevingen worden. Samen kijken we waar de momenten van impact worden gecreëerd en hoe we jullie gasten in de watten zullen leggen. Celebrate Life Events!

 

Promotiediners en Oratiefeesten; ik ben jullie Professionele Paranimf

De overeenkomsten zijn duidelijk. Er is een mijlpaal te vieren en dat doe je met de mensen die dichtbij je staan. Er is een officieel gedeelte, doorspekt van tradities en etiquette. Er wordt gevierd, gegeten, gedronken en gefeest. Dat vraagt om een behoorlijke organisatie. Dat wordt doorgaans door de paranimfen gedaan, maar dit kan je ook professioneel aan mij uit besteden! Zo krijgen de paranimfen een inhoudelijke eretaak en belast je ze niet met alle zaken die geregeld moeten worden voor deze mooie dag. Locaties, uitnodigingen, muziek, het draaiboek en de fotograaf. Allemaal dagelijkse kost voor mij!

 

B2B

Natuurlijk help ik je ook graag met je zakelijke event.  Met dezelfde persoonlijke aandacht en de drive om te onderscheiden op eigenheid. We kijken naar het doel en het karakter van het event. Wie zijn jullie gasten en waarmee willen jullie impact maken? Ik start graag met visie en eindig met een te gekke uitvoering!

Voor trouwlocaties ben ik op freelance basis beschikbaar voor het optimaliseren van hun salestraject en de beleving van bruidsparen en hun gasten. Hoe creëer je de win win situatie en voer je verdere professionalisering door voor het lange termijn resultaat?  Ik bied de juiste input!

 

 

Zit er niet helemaal bij wat je zoekt? Ik sta altijd open voor nieuwe dingen op mijn pad! Laat me weten wat je nodig hebt, en ik laat je weten of ik dat voor je kan doen. Leuk! Ook voor al je andere vragen; neem gerust vrijblijvend contact met me op. 

 

Wat kost dat?

Ik heb een uurtarief van €85,- exclusief 21% BTW. Ik ken geen standaard pakketten, met standaard prijzen omdat ik maatwerk lever. Samen kijken we wat ik voor jullie kan doen, en wat jullie zelf willen doen. Om je toch iets van richting te geven, kan je uitgaan dat het Weddingplannen bij 60 uren begint, het ceremoniemeesterschap met 24 uren, een adviesgesprek 2 uren en de online weddingplanner 10 uren. Op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek maak ik voor jullie een offerte.