banner

31/10/17

ELSKER LIVET vindt authentiek trouwen het mooiste wat er is. Voor wie dat in een trendy jasje wil gieten, deel ik graag de leukste trouwtrends voor 2018!

 

  1. Creëer de sfeer. We denken niet meer in thema's voor bruiloften, wel in concepten en sfeer! Bepaal in een vroeg stadium welke sfeer jullie willen neerzetten voor jullie huwelijk. Dit wordt jullie rode draad in al jullie keuzes (fijn die houvast!). Durf te kiezen voor de sfeer die echt bij jullie past, die jullie onderscheid. Maak hiervan een moodboard en deel deze met al je (potentiele) leveranciers. Zij zullen het een feestje vinden om hieraan mee te werken!

  2. Less is More. Ook in 2018 gaan we veel eenvoud en puurheid zien in de aankleding van bruiloften. Bruidsparen verkiezen eenvoud en kwaliteit boven overdaad. Houd het dus simpel, maar doe wat je doet goed. Door goed naar de locatie en de beoogde sfeer te kijken, kiezen jullie voor een aantal details die opgetild worden. Less is more versterkt datgene, wat er van nature al is.

  3. Meerdaagse huwelijken. Onthaast en verwen. Geniet zelf en met jullie gasten langer van het moment. Door de highlights van een huwelijk te verspreiden over meerdere dagen, beleven jullie ze intenser en bewuster. Steeds meer bruidsparen kiezen voor het meerdaagse huwelijk, juist ook omdat ze op zoveel manieren in te vullen zijn. En met een kleiner gezelschap zorgt dit voor een intieme sfeer en onvergelijkbare herinneringen.

  4. Groen. Zowel de kleur, het materiaal als het duurzame karakter groeit in populariteit. De kleur groen komt in zoveel varianten en is zo elegant te combineren met wit, met pastellen maar ook met felle kleuren. We zien veel groen terug in het bloemwerk. De neutraliteit van het groen, maakt dat de kleur van de bloemen er juist beter uit springen. En dan het duurzame groen; we zien dat bruidsparen steeds vaker kiezen voor biologische catering en locaties met een eco-keurmerk.

  5. Unieke locaties. Ook voor 2018 krijg ik steeds vaker de vraag naar unieke trouwlocaties. And why not? Je mag (bijna) overal trouwen, en er zijn zoveel mooie plekken! Natuurlijk moet je checken bij je gemeente of het mag en moet je misschien extra betalen. Maar als je op die plek staat en je voelt dat het goed is, dan moet je er zeker voor gaan! Ga aan de slag met professionele leveranciers om van deze locatie jullie unieke trouwlocatie te maken.

 

Kan ik jullie helpen met het vormgeven en organiseren van jullie authentieke èn trendy huwelijk? Leuk! Ik heb nog ruimte in 2018 en denk graag met jullie mee.

 

 

foto: creatieve fotomissies

Deel dit blog artikel