Voor wie wil gaan trouwen in 2024, is het zaak je bruiloft al snel te organiseren. Het lijkt wel een elastiekje dat los springt, zoveel stellen zijn al vroeg gestart met het plannen van hun bruiloft voor 2024.

Trouwlocaties, weddingplanners, trouwfotografie, ceremoniesprekers, ze zitten allemaal snel vol voor volgend trouwseizoen.

Voel je de druk als bruidspaar, dan geef ik je graag wat tips om toch de bruiloft van je dromen te kunnen organiseren.

  1. Begin nu. Ga locaties bekijken die passen bij jullie sfeer, gastenlijst en budget. En vraag naar hun beschikbaarheid.
  2. Focus je niet al op 1 datum, wees flexibel. Als jullie droomlocatie al vol zit op een specifieke dag, schakel dan naar een andere datum. Misschien zelfs een datum buiten het trouwseizoen..
  3. Houd in je begroting rekening met mogelijke inflatie. Reserveer een extra potje hiervoor. Check ook de voorwaarden hiervoor van de locaties en leveranciers.
  4. Hoe bouw je een reservepotje in? Neem 10% van je budget als stelpost voor onvoorziene kosten. Mocht je het uiteindelijk niet nodig hebben, zijn er altijd nog last minute tal van extra’s te verzinnen, waar de dag nog leuker en persoonlijker van wordt.
  5. Als je de locatie hebt gevonden en geboekt, wacht dan niet met het zoeken en boeken van de andere diensten die je nodig hebt. Alle professionals zullen snel volgeboekt zijn. En kwaliteit geeft veel rust vooraf en een fantastisch resultaat op jullie trouwdag!

Voelt het overweldigend? Wil je graag trouwen maar weet je niet waar te beginnen? Ik ken de markt als geen ander en weet hoe wel snel stappen kunnen zetten. Neem gerust contact met me op, als je mijn hulp kan gebruiken!

Foto’s: StudioMarieBouly