banner

14/02/17

Jullie trouwringen van oud goud

ELSKER LIVET vindt dat jullie liefde niet op zichzelf staat. Het komt voort uit wie jullie zijn en hoe jullie elkaar vinden. Wie jullie zijn, ligt deels vast in jullie DNA en wordt voor het overige gevormd door jullie omgeving. Jullie familie en jullie vrienden, maken wie jullie zijn. Op jullie huwelijk maakt hun aanwezigheid jullie dag compleet.

Maar we kunnen ook een stapje verdergaan. Hebben voorbije generaties, met hun keuzes en hun liefdes, jullie ook niet gemaakt tot wie jullie nu zijn? En dat jullie elkaar zo lief kunnen hebben? Juist daarom is het een waardevol idee om hen jullie huwelijk te laten bezegelen. Dat kan door jullie trouwringen te laten maken van oud goud uit de familie. Goud wat al eerder uit liefde is gegeven en symbool heeft gestaan voor diepgaande, jarenlange verbindingen. Dit goud (wat toch maar ergens goud ligt te zijn..) om te laten smelten, te laten bewerken tot jullie symbolen van jullie eeuwige verbondenheid. Dat is mooi. Dat heeft waarde.

Trouwringen gemaakt van oud goud geeft niet alleen de liefde door. Het kan ook maken dat een dierbare die helaas niet meer leeft, toch jullie liefde kan bezegelen. Het zijn trouwringen met een verhaal. Een verhaal dat start bij iemand anders. Los van jullie en toch zo verbonden.

Tot slot is het gebruik van oud goud een hele duurzame keuze. De juiste edelsmid maakt er , geheel naar jullie wens, een prachtig nieuw juweel van. Zo wordt oud goud, nieuw goud. En dan is het aan jullie om jullie liefde weer generaties lang voort te zetten.

ELSKER LIVET. Levensliefde.

 

Deel dit blog artikel