banner

3/0/2020

Als je nu je bruiloft aan het organiseren bent, terwijl de corona maatregelen daar duidelijk invloed op hebben, dan kan je je behoorlijk onzeker voelen. Nog steeds willen mensen trouwen. Nothing can stop love. Maar toch, als je iets verder bent in de planning en de bruiloft dichterbij komt, kan het echt gaan knagen.

Zoveel bruidsparen ervaren onzekerheid en hebben hier serieus last van. 90 % van de bruidsparen die in de komende 6 maanden trouwen hebben onrust en merken dat zij minder voorpret hebben dan dat ze hadden verwacht. Heel irrirant ook: I E D E R E E N vraagt het aan ze. Hoe word je daar niet onzeker van?

Ben jij er klaar mee? Dan heb ik een mooi aanbod voor je! Ik weet namelijk hoe je hiermee om kan gaan, zonder er horendol van te worden! Ik help je hier doorheen en bied je de juiste antwoorden. Lets bring the fun back in!

Voor €75,- krijg jij:
- een quickscan van je contracten en afspraken van de locaties en leveranciers van jullie bruiloft.
- een 1 op 1 online coachingsgesprek; we tackelen jullie pijnpunten en sluiten af met positieve energie.
- een schriftelijk advies op maat.

Dit advies houdt rekening met alle scenario's en is dus bestand tegen alle denkbare persconferenties. Het geeft jullie antwoord op alle "wat als" vragen.

Als professioneel weddingplanner kan ik je helpen met de inside kennis van de trouwwereld en mijn oplossingsgerichte coachings ervaring.

Is het voor jou de hoogste tijd om weer te kunnen ontspannen en de fun terug te krijgen in de voorbereidingen van jullie bruiloft? Maak dan deze kleine investering of gun het iemand anders waarbij jij de struggle ziet.

Contact me voor je aanmelding. Je bent welkom.


Deel dit blog artikel