banner

25/0/2022

Ceremoniespreker

Willen jullie de meest persoonlijke trouwceremonie hebben, waarin jullie leven en liefde gevierd wordt? Laten we jullie dag beginnen met impact, een ceremonie die iedereen zich zal herinneren!

Om jullie verhaal te kunnen vertellen, wil ik het leren kennen. Ik smul natuurlijk van de heerlijke anekdotes die niet mogen ontbreken. Maar ik hoor ook graag de uitdagingen, die het leven jullie geeft. Die jullie hebben gevormd tot de mensen die jullie nu zijn. Wie zijn er belangrijk voor jullie? Waar worden jullie echt blij van? Wanneer wist je dat de ander jouw ware was? Met wie vier je het leven, en wie begrijpt jullie als geen ander.

Ik vertel jullie verhaal graag vanuit verschillende perspectieven. Daarom zal ik in de voorbereiding niet alleen jullie spreken, maar ook de mensen die dicht bij jullie staan. Hier ontstaat de waarde van de ceremonie; we staan stil bij het leven en de liefde. Ik vraag door op de betekenis en we verdiepen op wat voor jullie belangrijk is.

Vervolgens is het aan mij om hier woorden aan te geven, en de hoofdstukken met elkaar te verbinden. Om te zorgen dat het nooit een saaie of te zware bedoeling wordt, kijken we samen naar de opbouw van de ceremonie. Waar is deze interactief met de gasten, welke muziek maakt het moment nog mooier, spreken jullie eigen geloftes uit, of hebben jullie specifieke tradities die je graag inzet?

Tijdens jullie ceremonie wordt jullie liefde en geluk voelbaar. We laten zien wie jullie zijn, wat jullie uniek maakt. Wat jou de liefde van zijn of haar leven maakt.

Het werkt natuurlijk allemaal toe naar het JA woord; het hoogtepunt van de ceremonie. Het moment dat jullie ja zeggen tot nog veel meer leven en liefde samen!

 

Willen jullie graag dat ik jullie trouwceremonie heel persoonlijk en uitbundig met jullie vorm geef? Ik ben benieuwd naar jullie verhaal! Let's meet!

 

FAQ

Investering: Vanaf €995,- (inclusief btw, exclusief reiskosten en evt. onkosten). Ter voorbereiding hebben wij 2 uitgebreide gesprekken, krijgen jullie een vragenlijst van mij toegestuurd om in te vullen, krijgen de getuigen een kleine vragenlijst en bel ik met jullie belangrijkste mensen (4).  Ik ontwerp met jullie de  ceremonie en schrijf jullie verhaal om op jullie trouwdag te vertellen.

Trouwambtenaar: Wil je wettelijk door mij getrouwd worden? Dan check ik of jullie gemeente dit toestaat en dan zorgen we voor een beëdiging voor 1 dag. Mijn tarief is exclusief de leges vanuit de gemeente (deze verschillen per gemeente).

Ceremoniespreker: Als ceremoniespreker trouwen jullie ceremonieel, en dus niet voor de wet.  Vaak kiezen bruidsparen er dan voor, om op een ander moment (met enkel hun getuigen) op het stadhuis voor de wet te trouwen. Dit kan je doen vanuit praktische of financiele overwegingen. Het doet in ieder geval niets af aan het moment en de emotie. Je zegt evengoed ja!

Engels: Ja, jullie ceremonie kan ik ook in het Engels doen of in combinatie Engels/Nederlands. Een andere taal erbij? Daar vinden we samen een praktische oplossing voor!

Buitenland: Ja, jullie verhaal vertel ik heel graag op de mooiste trouwlocaties van de wereld!

Weddingplanner?  Ja dat doe ik ook, maar niet beide op dezelfde bruiloft.. Ik kan het echter niet laten om met jullie mee te denken, aangezien ik veel ervaring heb met bruiloften.

 

Zijn jullie enthousiast? Let's meet!

Deel dit blog artikel