banner

23/03/17

ELSKER LIVET vindt de organisatie van een huwelijk één groot feest en wil dit graag met zoveel mogelijk mensen delen. Als ik daar heel blij van wordt, kan ik anderen daar vast ook heel blij mee maken. Met die gedachte zijn mijn Bruids Brainstorm Avonden ontstaan. Voor bruiden die net starten of al volop in de voorbereidingen zitten. Bij wie het onderhand een grote hobby is geworden en er graag over praten met iedereen die het horen wil. Maar ook voor de bruiden die zeker willen weten dat zij alles uit hun dag en uit hun budget halen. Bruiden die zin hebben in extra voorpret en het leuk vinden om andere aanstaande bruiden te ontmoeten. Al deze bruiden delen een bijzondere vibe. Door ze bij elkaar te zetten, komt er ongekende energie en pret los.

Meet, share & connect

Op de bruids brainstorm avonden ontmoeten aanstaande bruiden elkaar in een kleine groep op een leuke locatie. Onder mijn begeleiding delen zij hun beste tips, tofste adresjes en komen zij tot hele originele ideeën voor hun huwelijk. Van decoratie tot draaiboek, van accessoires tot gastenlijst. Maar ook hun onzekerheden en knelpunten komen aan bod, waar lopen zij tegen aan en hoe kunnen zij dit makkelijk op lossen. Zo komt op deze avonden verbinding en inspiratie tot stand tussen de deelneemsters. Natuurlijk voeg ik mijn weddingplanners-skills hieraan toe, voor een professionele meerwaarde. Zo krijgen de bruiden echt goede tips en adviezen, passend bij hun huwelijksdroom. Gegarandeerd dat al deze bruiden op hun huwelijksdag zullen profiteren van deze brainstorm avonden!  

De volgende editie van de Bruids Brainstorm Avonden vindt plaats op maandag 24 april om 20 uur, in het Inspiratie Souterrain van Spruyt &Ko (Zadelstraat 41, Utrecht). De kosten zijn €25,- pp.

Aanmelden kan via de mail info@elskerlivet.nl of middels het contactformulier. Let op: vol=vol dus meldt je snel aan.

 

Deel dit blog artikel