banner

Weddingplanner uit Utrecht

Zoek je een fijne professional, die jullie kan helpen bij de organisatie van jullie bruiloft? Ik ontzorg jullie door mijn rust en overzicht. Ik voeg toe door mijn enthousiasme en ervaring. Zo breng ik jullie plan naar een hoger level. We buiten elke mogelijkheid uit om jullie bruiloft nog toffer te maken!

Bruidsparen komen vooral bij me als ze het echt goed geregeld willen hebben, maar daar zelf geen stress van willen hebben. Vaak ambitieuze, lieve stellen die het in wezen prima zelf zouden kunnen doen, maar ervoor kiezen om het uit te besteden aan iemand die de business goed kent.

 

Margreet Spriensma

Mijn voornaam is dus niet Elsker (common mistake ;-)) Ik ben Margreet en woon met mijn man en 3 kinderen in Utrecht. Van het weddingplannen, vind ik het aansluiten bij het bruidspaar het allerleukste. Ik zie het als een voorrecht, om in deze bijzondere periode heel dicht bij te mogen staan. Ik leer mijn bruidsparen goed kennen, hoe hun leven en liefde eruit ziet, wie voor hen belangrijk zijn en waar zij ontzettend blij van worden.

Vanuit deze aansluiting kunnen we samen op de bruiloft blijvende impact creëren, voor hen en de gasten. In momenten van klein intiem geluk maar ook groots gedeeld enthousiasme. Mijn drive is om een totale beleving neer te zetten, die iedereen zich nog lang zal heugen. 

 

Mijn beste ideeën hiervoor ontstaan vaak tijdens mijn rondjes hardlopen, of op een andere avond vanaf het 2e glas wijn. Het gebeurt ook vaak dat ik juist op de terugweg ben van een leuke meeting met een bruidspaar. Dan hebben we net 2 uur zitten praten en bel ik kort na vertrek met het idee hoe we het nog beter kunnen laten werken.

 

Ik geniet ervan als op de bruiloft alle onderdelen samen komen en zorgen voor een energie die meer is dan de som van de delen. Dat is meer dan coördineren en afstemmen. Dat is het kloppend maken, passend bij het bruidspaar en de gasten. Oh wat wordt ik daar blij van! En mijn manier van werken, verzekerd dit resultaat. Keer op keer! Daarmee overtref ik verwachtingen, en leg ik de lat voor mijzelf steeds hoger. Lekker ambitieus!

 

Van bruiloften een succes maken, doe ik niet alleen. Ik heb een ruim netwerk van topleveranciers en locaties, die wat graag partner in crime met mij willen zijn voor jullie. Maar ook brengt het vak mij steeds nieuwe samenwerkingen met nieuwe leveranciers en locaties. Net zoals met mijn bruidsparen, zorg ik ervoor dat ik hen voor de bruiloft leer kennen, zodat we als een team kunnen optrekken. Wederom, het totaal is meer dan de som der delen. 

 

Nieuwsgierig naar mij geworden? Ik ook naar jullie! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Als we die klik hebben, kunnen we samen aan de slag voor jullie bruiloft!